RASK, PRESIS SERVICE
KVALITET, PÅLITELIGHET
OMTALER - DE SA OM OSS
Rør- og noe elektrikerarbeid i forbindelse med oppussing av vaskerom Rehabilitering av vaskerom inkl. pigging av gulv, flytting av rør, nytt skjult rør-i-rør opplegg. Svært fornøyd med hvordan arbeidet ble utført, det var både pent og fagmessig. Kunnskapsrik og nøye med dokumentasjon. Veldig ryddig på alle måter; tilbud, leveranse, punktlighet og gjennomføring. Veldig hyggelig og behagelig person. Anbefales!
Geir Gåsland, 16. mars 2019
Vann og avløpsrør jobb. Byttet hele rørsystemet I en leilighet fra 1980 med rør I rør samt oppkobling av alt sanitærutstyr. Jobben ble utført veldig bra og til tiden vi ble enige om.
Trond Christiansen, 5. feb. 2019
Renovering av bad Utrolig fornøyd med utført jobb. Bertalan er kvalitetsbevisst og punktlig, noe som er sjeldent blant håndverkere. Han gjorde også mer enn avtalt og fulgte opp andre håndverkere, slik at de ikke slurvet. Veldig positivt at han forventer like bra kvalitet på arbeid av andre, som han leverer selv. Vi anbefaler Bertalan på det sterkeste og kommer til å bruke ham i fremtiden også.
Arash Moradi, 31. jan. 2019
Bytte av ekspansjonskar Jobbet blev utfört till avtalt tid och pris på ett professionellt sätt. Jobbet bestod av: - Byte av ekspansjonskar - Byte av luftepotte - Reparation av läckage
Markus Näs, 5. jan. 2019
Renovering bad Vi bygget et bad helt fra grunnen av. Vi hadde fire stk inn på anbud. Vi valgte Kvalitet VVS Entreprenør basis en god pris og gode referanser. Nå som vi er ferdige kan vi ikke skryte nok av Bertalan og Robert ved RP Bygg AS. Vi hadde valgt et vanskelig bad med mange ulike detaljer. Jobben har blitt utført til en god pris og ekstremt god kvalitet. Begge parter var lett og snakke med underveis og de opprettholdt avtalt timeline. Om vi skal pusse opp, renoverer eller bygge et nytt bad i fremtiden kommer vi til bruke dette teamet igjen. Uten tvil!
Jørgen Sandnes, 12. november 2020
Dyktige hyggelige folk, ga beskjed om når de kom og fulgte opp. Effektivt, fint arbeid, rydda etter seg og alt etter planen!
Helge Haugen, 21. september 2020
Rørlegger Jeg har byttet all rør og avløp i boligen og anvendte Kvalitet VVS Entrepenør AS i dette arbeidet. Bertalan er en meget dyktig rørlegger. Han jobber effektivt og er kvalitetsbevisst. Han gir god veiledning i prosessen, arbeider svært systematisk og er profesjonell knyttet til sine leveranse . Tillegg til dette holder han sine avtaler og møter alltid til avtalt tid. Jeg anbefaler han på det sterkeste og stiller gjerne som referanse for arbeidet han har utført hos meg.
Javed Choudhry, 18. august 2020
Flytte vvb, stoppe kran, opprette vannfordeling Utførte en meget god jobb med renovasjon av rør opplegg i eldre bolig med bl.a. installasjon av rør-i-rør og flytting av vannintak. Punktlig og god kommunikasjon hele veien.
Stian Pettersen, 12. mai 2020
Rørlegger til større jobb i Vollen/ Asker søkes Hadde et større prosjekt med renovering av hele røropplegget i huset Verdien på jobben 250.000-300.000 inkl materialer ( eks sanitærutstyr). Bertalan leverte prosjektet til best og fast pris. Han var fleksibel i forhold til oppmøtetidspunkt, slik at det var enkelt å samordne med de andre håndverkerne. Bertalan har holdt avtaler og kommunikasjonen har vært god under hele prosessen. Han har kommet med råd og anbefalninger som har vært nyttige. Stiller gjerne som referanse.
Henrik Holm, 20. september 2020
Grunnarbeider på bad Kvalitet VVS utførte rørleggerdelen av jobben. Veldig pålitelig og lett å samarbeide med og fleksibel. Jobben som ble gjort oppfatter jeg som veldig godt utført han var veldig tilpasningsdyktig i forhold til arbeidet som skulle utføres og endret seg underveis.
Andreas Molstad, 6. mars 2020
Befaring av to baderom Vi er veldig fornøyd med arbeidet gjennomført av Kvalitet VVS og Bertalan Varadi. Vi følte oss i trygge hender helt fra begynnelsen av prosjektet, og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Tusen takk!
Trine Røysheim Sjølie, 24. mai 2021
Ga det beste tilbudet og utførte jobben på en god og profesjonell måte.
Beate Krogh Løseth, 12. april 2021
Vann lekasje på badet Veldig fornøyd med jobber som er utført, ambefaller han veldig!
Mohcine Esskib, 15. februar 2021