RASK, PRESIS SERVICE
KVALITET, PÅLITELIGHET
OMTALER - DE SA OM OSS
Rør- og noe elektrikerarbeid i forbindelse med oppussing av vaskerom Rehabilitering av vaskerom inkl. pigging av gulv, flytting av rør, nytt skjult rør-i-rør opplegg. Svært fornøyd med hvordan arbeidet ble utført, det var både pent og fagmessig. Kunnskapsrik og nøye med dokumentasjon. Veldig ryddig på alle måter; tilbud, leveranse, punktlighet og gjennomføring. Veldig hyggelig og behagelig person. Anbefales!
Geir Gåsland, 16. mars 2019
Vann og avløpsrør jobb. Byttet hele rørsystemet I en leilighet fra 1980 med rør I rør samt oppkobling av alt sanitærutstyr. Jobben ble utført veldig bra og til tiden vi ble enige om.
Trond Christiansen, 5. feb. 2019
Renovering av bad Utrolig fornøyd med utført jobb. Bertalan er kvalitetsbevisst og punktlig, noe som er sjeldent blant håndverkere. Han gjorde også mer enn avtalt og fulgte opp andre håndverkere, slik at de ikke slurvet. Veldig positivt at han forventer like bra kvalitet på arbeid av andre, som han leverer selv. Vi anbefaler Bertalan på det sterkeste og kommer til å bruke ham i fremtiden også.
Arash Moradi, 31. jan. 2019
Bytte av ekspansjonskar Jobbet blev utfört till avtalt tid och pris på ett professionellt sätt. Jobbet bestod av: - Byte av ekspansjonskar - Byte av luftepotte - Reparation av läckage
Markus Näs, 5. jan. 2019