RASK, PRESIS SERVICE
KVALITET, PÅLITELIGHET
Rørleggervakt

Rørleggervakt

Vi er en rørleggerbedrift hvor alle ansatte er godkjent i henhold til byggebransjens våtromsnorm (BVN). Foruten akutt rørleggerhjelp tilbyr vi også rammeavtaler, ordinære rørleggertjenester, samt rehabilitering og modernisering/oppussing av baderom, våtrom og kjøkken.
Våre erfarne og dyktige rørleggere utfører alle typer oppdrag innen vann, varme og sanitær (VVS). Rørservice innebærer utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.
Serviceoppdragene inkluderer reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.
Som med nødutrykning har vi også spesialisert oss på modernisering og oppussing av baderom, med tilhørende rørinstallasjoner, og kan her stå som hovedansvarlig eller underleverandør.
Finner du ikke det du er på jakt etter? Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Få pris på produktet ferdig montert! Mobilnummer: 47-445-962 vvsibv2018@gmail.com